Miele DG 6001 Stoomoven
Miele DG 6001 Stoomoven
Miele DG 6001 Stoomoven
Miele DG 6001 Stoomoven

Miele DG 6001 Stoomoven

DG 6001
Levertijd onbekend.
€ 1.099,00
Incl. BTW

Type oven/magnetron: Stoomoven

Plaatsing: Vrijstaand

Inhoud ovenruimte: 24 liter

Omschrijving

 

DG 6001 Vrijstaande stoomoven

De ideale aanvulling op uw bestaande keukenuitrusting.

Uitmuntende resultaten dankzij Monostream - technologie

Zonder smaakoverdracht gelijktijdig op drie niveaus koken

Eenvoudige bediening dankzij EasySensor

Eenvoudige reiniging door volledig vlak bedieningspaneel

Comfortabel en eenvoudig - automatisch ontkalkingsprogramma

Koken op drie niveaus

Drie keer het beste resultaat

In de Miele-stoomoven kunt u gelijktijdig op drie niveaus koken – zelfs verschillende levensmiddelen. Want bij stomen worden de geur en de smaak niet op de andere gerechten overgedragen. Zo kunt u in één keer een compleet menu voor meerdere personen bereiden. Elk levensmiddel behoudt zijn eigen, natuurlijke aroma.

Vele accessoires

Grote selectie ovenschalen en meer

Miele-stoomovens zijn standaard voorzien van een aantal stoompannen. Voor speciale toepassingen biedt Miele bovendien een grote keuze aan accessoires, die u bij uw Miele-leverancier of de online winkel van Miele kunt bestellen.

Persoonlijke voorkeuren

Geheel naar uw wens

Veel instellingen op het apparaat, zoals het volume van de sensortoetsen, de taal en de helderheid van het display kunt u zelf veranderen.

Roestvrijstalen ovenruimte

Volkomen glad afgewerkt

Veel ruimte voor uw creativiteit: de Miele stoomoven biedt tot 38 liter bruikbaar volume. Daarin kunt u een compleet menu voor 8-10 personen bereiden. Ook voor grote voedingsmiddelen, zoals gevogelte en hele vis, is voldoende ruimte. Miele gebruikt voor stomen altijd een roestvrijstalen ovenruimte. Deze professionele ovenruimte is volledig roestvrij en eenvoudig te reinigen.

Elektronische temperatuurregeling

Voor perfecte resultaten

Exacte temperatuurregeling door elektronische controle van de bereidingstemperatuur. Door de constante temperatuur zijn de resultaten altijd optimaal.

Bereidingstijd niet gebonden aan hoeveelheid

Altijd dezelfde bereidingstijden

Of u nu slechts één portie maakt of een compleet menu voor de hele familie, of u nu diepgevroren of verse levensmiddelen gebruikt, de bereidingstijd in de Miele-stoomoven blijft altijd gelijk. U hoeft niet meer te rekenen met verschillende tijden en levensmiddelen hoeft u niet meer te wegen.

Eenvoudige reiniging

In een handomdraai schitterend schoon

Dankzij de externe stoomopwekking en de roestvrijstalen binnenruimte zijn Miele-stoomovens eenvoudig schoon te maken. Er is geen vervelende kalkafzetting in de bereidingsruimte en de gladde binnenwanden en bodem zijn bijzonder eenvoudig schoon te maken. Na gebruik van de oven hoeft u de bereidingsruimte alleen even af te vegen en alles is weer droog en stralend fris.

Eenvoudig ontkalken

Logisch en stapsgewijs

Alle Miele-stoomovens kunt u uiterst eenvoudig ontkalken met de Miele-ontkalkingstabletten, te verkrijgen in de Miele Shop. Het apparaat geeft automatisch aan als het moet worden ontkalkt en voert u stap voor stap via de display door dit proces.

Koelsysteem en koel front

Aangenaam koel rondom het apparaat

Miele-stoomovens worden aan de buitenkant rondom gekoeld. Daardoor blijven de delen rond het bedieningspaneel en de handgreep, net als alle aangrenzende meubels, aangenaam koel. Het systeem voorkomt stoomafzetting op het bedieningspaneel en zorgt voor een lage temperatuur aan de buitenkant van de deur. Voor extra veiligheid en om te voorkomen dat u zich brandt.

Veiligheidsfuncties

Automatisch uitschakelen voor maximale veiligheid

Met één lichte aanraking kan het apparaat worden vergrendeld – waardoor het beveiligd is tegen het per ongeluk inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. Ook als een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-stoomoven automatisch uit. Mocht u dus een keer vergeten om het apparaat uit te zetten, dan is uw veiligheid niet in het geding.

Diepte
327.00
Type
DG 6001
4002515879320
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking