Hisense DHGA8013L Warmtepomp droger
Hisense DHGA8013L Warmtepomp droger
Hisense DHGA8013L Warmtepomp droger
Hisense DHGA8013L Warmtepomp droger

Hisense DHGA8013L Warmtepomp droger

DHGA8013L
Levertijd onbekend.
€ 729,00
Incl. BTW

Type droger: Warmtepomp

Vulgewicht (kg): 8.00

Energieklasse: A+++

Omschrijving

HISENSE DHGA8013L warmtepompdroger

De Hisense DHGA8013L warmtepompdroger is onderdeel van de Advanced serie. De droger heeft energielabel A+++, wat het een zeer energiezuinige keuze maakt. Met een vulgewicht van 8 kg is deze droger zeer geschikt voor huishoudens van 2 tot 4 personen. De droger beschikt over een gebruiksvriendelijk Nederlandstalig bedieningspaneel en 14 programma’s.

Warmtepompdroger

Een warmtepompdroger is de meest energiezuinige soort droger. Hierdoor is het niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee. ​

Duurzame inverter motor

Deze geavanceerde motor zorgt ervoor dat het contact tussen onderdelen beperkt wordt, terwijl het vermogen aanzienlijk verbetert. En dit alles zonder het energieverbruik te verhogen. ​Ook zorgt het ontwerp van deze motor ervoor dat de machine minder trilt waardoor hij niet alleen langer meegaat, maar ook nog eens een stuk stiller is dan de meeste andere modellen. ​

Twin Flow

Het drogen van beddengoed of grote handdoeken kan een uitdaging zijn, maar niet voor Hisense drogers die zijn uitgerust met de Twin Flow-functie. Met behulp van een speciale technologie die de tweezijdige luchtstroom aanpast aan de trommelrotatie, ben je gegarandeerd van het beste droogresultaat, ongeacht de grootte van het wasgoed dat je wilt drogen. Alles wordt gelijkmatig gedroogd zonder verstrikt te raken.

Wave Plus Drum

Maximale droogprestaties en een innovatief trommelontwerp zorgen voor een efficiënte en zachte droging van je kleding. Hierdoor blijven jouw kledingstukken zacht en glad.

Ion Refresh

De uitgekiende ionenbehandeling verwijdert eenvoudig onaangename geurtjes en laat je kleding fris ruiken en aanvoelen in slechts 30 minuten. Hierdoor hoef je je kleding dus niet constant te wassen.

Extra grote deuropening

De Hisense wasdrogers hebben een van de grootste deuropeningen. Super eenvoudig en handig voor het in- en uitladen van de machine. De machine heeft een opening van 32 cm breed met een deur die opent tot een hoek van 180 graden.

Easy Clean Filter

Het filter is handig op de deur geplaatst, zodat je het eenvoudig schoon kunt maken.

Trommelverlichting

Zelfs klein wasgoed is makkelijk terug te vinden dankzij het heldere, energiezuinige en duurzame LED-licht.

Startuitstel

Stel van tevoren het einde van je droogprogramma in, zodat je droge kleding niet te lang in de droger hoeft te blijven. Zo voorkom je dat je wasgoed uitdroogt of verkreukeld.

Kinderslot

Door op een speciale toetsencombinatie te drukken, kun je het bedieningspaneel vergrendelen.

Kleur
Wit
Diepte
625.00
Type
DHGA8013L
3838782577840
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking