Pelgrim GVW201L Vaatwasser volledig geintegreerd
Pelgrim GVW201L Vaatwasser volledig geintegreerd

Pelgrim GVW201L Vaatwasser volledig geintegreerd

GVW201L
Levertijd 1-2 werkdagen.
€ 899,00
Incl. BTW Deze producten worden besteld bij een leverancier en als zij deze op voorraad hebben staan is dit product binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons binnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Type inbouw vaatwasser: Volledig geïntegreerd

Model vaatwasser: Normaal (60 cm breed)

Aantal standaardcouverts (stuks): 13.00

Omschrijving

PELGRIM GVW201L Vaatwasser, 82 cm hoog

Dit zuinige model biedt ruimte voor 13 couverts en beschikt over een aantal handige functies. Zo kan de vaat worden uitgesteld tussen 1 en 24 uur en met het intensieve programma wordt ook de sterk vervuilde vaat weer brandschoon.

Energieklasse E

Geluidsniveau 47 dB

13 couverts

Omschrijving

Op zoek naar een zuinige vaatwasser voor in je keuken? Dan is deze Pelgrim vaatwasser met energielabel E iets voor jou. De vaatwasser is voorzien van een RVS paneel en een helder wit LED display. Er is ruimte voor 13 couverts en met een geluidsniveau van 47 dB(A) is de vaatwasser fluisterstil. Wil je de vaat uitstellen tussen 1 en 24 uur? Geen probleem, de vaatwasser beschikt hiervoor over een speciale instelling. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Inspiratie voor je eigen keuken

De keuken is jouw thuis, en Pelgrim is thuis in elke keuken. Al 100 jaar. Wij staan voor bereikbare producten met een verrassende twist. Voor design & gebruiksgemak. En voor topkwaliteit en garantie.

Bovenkorf in hoogte verstelbaar

De bovenkorf in met één simpele handbeweging in hoogte te verstellen, zelfs wanneer deze beladen is met vaat. Ideaal wanneer je hogere glazen wilt schoonmaken of grotere vaat in de bovenkorf plaatst.

Eco programma

Dit programma is bedoeld voor gemiddeld vuile vaat. Het is het meest effectieve programma wat energie- en waterverbruik betreft.

SpeedWash

Het snelste SpeedWash programma maakt je vaat in slechts 15 minuten schoon. Ideaal als je een uitgebreid etentje hebt en je het servies van het voorgerecht ook voor een andere gang nodig hebt. Of als je een feestje geeft. SpeedWash dus. En dat is op zich alweer een feestje waard! Door de tijdsduurverkorting in te schakelen kan elk ander programma ook worden ingekort.

Type
GVW201L
8715393359513
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking