AEG FEE63606PM Vaatwasser geintegreerd
AEG FEE63606PM Vaatwasser geintegreerd
AEG FEE63606PM Vaatwasser geintegreerd
AEG FEE63606PM Vaatwasser geintegreerd
AEG FEE63606PM Vaatwasser geintegreerd
AEG FEE63606PM Vaatwasser geintegreerd
AEG FEE63606PM Vaatwasser geintegreerd
AEG FEE63606PM Vaatwasser geintegreerd

AEG FEE63606PM Vaatwasser geintegreerd

FEE63606PM
Levertijd 1-2 werkdagen.
€ 799,00
Incl. BTW Deze producten worden besteld bij een leverancier en als zij deze op voorraad hebben staan is dit product binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons binnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Plaatsing: Half geïntegreerd

Energieklasse: D

Aantal standaardcouverts: 13 stuks

Omschrijving

ProClean, 44 dB, 60cm, 10.2l, 8 prog./4 temp., 13 bestekken, 24u startuitstel, inverter motor, MachineCare, ExtraHygiene, XtraPower, Glass Care, Satelliet sproeiarm, SoftSpikes & Soft grips

Het volgende niveau van glasbescherming
Het AEG GlassCare-systeem biedt specialistische bescherming en reiniging voor al uw glaswerk. Het unieke bovenrek houdt voorwerpen behoedzaam en precies op de juiste positie vast in de vaatwasser. Dit voorkomt trillingen en daarmee het risico op breuk. De nieuwe glashouder in het onderrek zorgt voor optimale bescherming van zelfs de langste glazen. Geen watervlekken, geen handwas. Gewoon smetteloze resultaten.
Krachtig vaatwassen. Met SatelliteClean®
Geniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean®. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaard norm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging.
Speciaal ontworpen bescherming voor delicaat glaswerk.
Delicate glazen hebben speciale zorg nodig. De bovenste korf van deze vaatwasser is uitgerust met rubberen noppen om glazen te ondersteunen en beschermen. De SoftSpikes stabiliseren jouw glazen en drinkbekers en voorkomen dat ze omvallen en stukgaan.
Verwijdert meer dan 99,9999% van alle bacteriën en virussen*
De ExtraHygiene-functie garandeert je een maximale reiniging met hygiënische zorg. Met de ExtraHygiene-functie wordt het water in de laatste spoelbeurt gedurende minstens 10 minuten verhit tot 69°C om alle vaat te ontsmetten en meer dan 99,9999% van alle bacteriën en virussen te verwijderen
*Getest op Micrococcus luteus en MS2 bacteriofaag bij een externe test uitgevoerd door Swissatest Testmaterialien AG in 2021 (Testrapport Nr. 20212029).
Natuurlijk drogen
De nieuwe Airdry-technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.
De QuickLift-korf is in hoogte verstelbaar, zodat het vaatwerk binnen handbereik komt
Geniet van het efficiënte gemak dat de QuickLift-korf biedt. Zelfs bij een volledige lading met omvangrijke voorwerpen kun je de hoogte moeiteloos aanpassen, zodat je de vaat gemakkelijk kunt laden of verwijderen.

Plaatsing
Inbouw
Energieklasse
D
Geluidsniveau
44
Programma aantal
8
Nishoogte
818
Nisbreedte
596
Nisdiepte
575
Starttijduitstel
Ja
Soort waterbeveiliging
AquaControl
Model vaatwasser
Normaal (60 cm breed)
Type inbouw vaatwasser
Half geïntegreerd
Aantal reinigingstemperaturen
4
Waterverbruik per wasbeurt
10.5
Plaatsing bestek
Bestekkorf
Afwas Programma
Kort
Aantal standaardcouverts
13
Kuipmateriaal
RVS
Automatische uitschakeling
Ja
Droogtechniek
Luchtrecirculatie
Speed functie
Ja
Automatisch openen na gebruik
Ja
Merkspecifieke functie vaatwas
AirDry
Type
FEE63606PM
Vaatwassers
7332543813872
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking