Atag CS46121D Stoomoven inbouw
Atag CS46121D Stoomoven inbouw

Atag CS46121D Stoomoven inbouw

CS46121D
Levertijd 1-2 werkdagen.
€ 2.159,00
Incl. BTW Deze producten worden besteld bij een leverancier en als zij deze op voorraad hebben staan is dit product binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons binnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Plaatsing: Inbouw

Type oven/magnetron: Stoomoven

Geschikt voor Nishoogte (Cm): 45

Omschrijving

Combi-stoomoven met TFT display 6.0 (45 cm)

XL inhoud

Een ruime oveninhoud geeft u maximale culinaire ruimte: op meerdere niveaus bakken of plek voor een groter gerecht. Ook met deze forse binnenruimte blijven de inbouwmaten binnen de perken.

Telescoopgeleiding

De oven is voorzien van een volledig telescopische geleiding. Met gemak zijn de gerechten uit de oven te schuiven, zonder dat de bakplaat kantelt. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch. Bovendien kan de telescoopgeleiding op het gewenste niveau gemonteerd worden, naar uw persoonlijke voorkeur.

Culisensor

De perfecte cuisson van vlees of vis kan een aardige uitdaging zijn. Deze oven met culisensor is daarbij een betrouwbare hulp. De elektronische thermometer meet namelijk de kerntemperatuur van uw braadstuk of vis. Als de gewenste temperatuur bereikt is, is de perfecte cuisson een feit.

Memory functie

Het kan even experimenteren en zoeken zijn, voor u de perfecte timing en temperatuur voor uw speciale gerechten vindt. En áls u die dan gevonden heeft, kunt u ze gelukkig opslaan en zelfs een eigen naam geven. Zo pakt ‘papa’s pizza’ altijd perfect uit!

Steam Clean

De ovens met een stoomgenerator hebben een Steam Clean schoonmaakprogramma. De vlekken worden losgestoomd en zijn na afloop van het programma met een doek eenvoudig weg te nemen.

Automatische programma's

Naast alle mogelijke handmatige instellingen, hebben we voor een aantal populaire gerechten automatische programma’s samengesteld. U kiest het programma uit het menu en het apparaat stelt alles zelf in. Het display toont u de  functie, temperatuur en tijd.

Kleur
Zwart
Type
CS46121D
8715393240644
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking