AEG LX7-2-DB X POWER Stofzuiger zonder stofzak
AEG LX7-2-DB X POWER Stofzuiger zonder stofzak
AEG LX7-2-DB X POWER Stofzuiger zonder stofzak
AEG LX7-2-DB X POWER Stofzuiger zonder stofzak

AEG LX7-2-DB X POWER Stofzuiger zonder stofzak

LX72DB
Levertijd 1-2 werkdagen.
€ 163,99
Incl. BTW Deze producten worden besteld bij een leverancier en als zij deze op voorraad hebben staan is dit product binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons binnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Type vloerreiniger: Stofzuiger zonder stofzak

Inhoud stofzak/container: 1.40 liter

Geluidsniveau: 73 dB

Omschrijving

CLEAN AIR FILTRATION™ VOOR ALLERGIEVRIENDELIJKHEID

Met het hygiëne- of allergie plus-filter, is de LX7 perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen in de lucht aan te kunnen. U kunt u dus absoluut thuisvoelen, ook al bent u meer gevoelig aan invloeden uit uw omgeving.

 

EASY EMPTY™-SYSTEEM OM UW HUIS VOLLEDIG STOFVRIJ TE HOUDEN

Houd het stof voorgoed buiten uw huis. Dankzij het Easy Empty™-systeem kan al het stof dat u hebt opgenomen tijdens de verzorging van uw huis gemakkelijk worden verwijderd, zodat u uw woning volledig stofvrij kunt houden. Neem het compartiment gewoon eruit, en maak buiten het leeg in een vuilnisbak.

 

Stille prestaties waar u die ook nodig heeft met Silence Pro System™ Stille prestaties waar u die ook nodig heeft met Silence Pro System™ De VX7-2-DB X Power™ is met stilte in het achterhoofd ontworpen en is voorzien van het Silence Pro System™ voor een rustigere schoonmaakbeurt. De motor met geoptimaliseerde geluidsisolatie zorgt samen met de constructie van de houder en het nieuwe DustPro™ stille mondstuk voor een stillere schoonmaakbeurt – zonder in te leveren op prestatie. Clean Air Filtration™ voor allergievriendelijkheid Clean Air Filtration™ voor allergievriendelijkheid Met het hygiëne- of allergie plus-filter, is de LX7 perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen in de lucht aan te kunnen. U kunt u dus absoluut thuisvoelen, ook al bent u meer gevoelig aan invloeden uit uw omgeving. Easy Empty™-systeem om uw huis volledig stofvrij te houden Easy Empty™-systeem om uw huis volledig stofvrij te houden Houd het stof voorgoed buiten uw huis. Dankzij het Easy Empty™-systeem kan al het stof dat u hebt opgenomen tijdens de verzorging van uw huis gemakkelijk worden verwijderd, zodat u uw woning volledig stofvrij kunt houden. Neem het compartiment gewoon eruit, en maak buiten het leeg in een vuilnisbak. Vermogensregelaar Dankzij de regeling van het vermogen kan u gebruik maken van de kracht die je nodig hebt. U kunt stofzuigen met een minimale verstoring en energie. Kierenzuigmond Mondstuk voor smalle en moeilijk bereikbare plekken. AEG Telescopische buis Telescopische verstelling van de lengte van de buis voor ergonomisch gebruik en een uitgebreid reinigingsbereik wanneer dat nodig is. Zonder zak Je hoeft niet bij te houden welke stofzak je moet kopen. Het stofreservoir en de filters zijn eenvoudig te hanteren. Geïntegreerde parkeerfunctie Geïntegreerde parkeerfunctie Horizontale en verticale parkeerfunctie Horizontale en verticale parkeerfunctie

Snoerlengte
6.00
Gewicht
5.00
Energieverbruik per jaar
27.60
Geluidsniveau
73.00
Kleur
Blauw
Diepte
320.00
Maximaal vermogen
750.00
Type filter
HEPA 12
Inhoud stofzak/container
1.40
Turbo borstel
Nee
Kierenzuigmond
Ja
Meubelzuigmond
Ja
Type vloerreiniger
Stofzuiger zonder stofzak
Zuigkrachtregeling
Elektronisch
Soort zuigbuis
Telescopisch
Actieradius
9.00
Parketborstel
Nee
Automatische snoeropwinder
Ja
Opbergmogelijkheid hulpstukken
Aan zuigbuis/handvat
Maximale zuigkracht
650.00
Type
LX72DB
7332543607587
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking