AEG QX9-1-40GG Steelstofzuiger
AEG QX9-1-40GG Steelstofzuiger
AEG QX9-1-40GG Steelstofzuiger
AEG QX9-1-40GG Steelstofzuiger

AEG QX9-1-40GG Steelstofzuiger

QX9140GG
Levertijd onbekend.
€ 349,00
Incl. BTW

Type vloerreiniger: Steelstofzuiger

Gebruikstijd (minuten): 50.00

Omschrijving

QX9 | STIJL ONTMOET KRACHT

De nieuwe AEG QX9 is onze stilste en krachtigste 2in1 draadloze stofzuiger die net zo geavanceerd, comfortabel en krachtig zuigt als hij eruitziet. 

NIEUW 2IN1-ONTWERP

De QX9 is stijlvol, handig, wendbaar, ergonomisch en wordt geleverd met zijn slanke ontwerp en meubilair. Voor nog meer flexibiliteit is het hoogwaardige aluminium frame voorzien van de praktische op batterijen werkende stofzuiger, die gemakkelijker te verwijderen is dan ooit tevoren.

De elektrische zuigborstel is 180 ° draaibaar en zorgt voor extra hoge wendbaarheid.

STERKE ZUIGVERMOGEN OP ALLE VLOEREN

De nieuw ontwikkelde elektrische zuigborstel reinigt elke vloerbedekking diep. De zijopeningen verwijderen vuil en stof zelfs uit hoeken. 

De geoptimaliseerde Cyclone-technologie zorgt voor een hoge zuigkracht - en tot 55 minuten dankzij de krachtige lithium HD-batterij.

AANGENAAM RUSTIG

De QX9 heeft 3 vermogensniveaus en is de stilste draadloze AEG 2in1-stofzuiger. De reden hiervoor is het innovatieve geluidsontwerp met continu geoptimaliseerde luchtstroom in het handstuk en bijzonder efficiënte geluidsisolatie.

GEWOON COMFORTABELER

De QX9 wordt geleverd met het nieuwe Grab & Go-laadstation met magnetische houder binnen handbereik. Neem een ​​korte pauze of berg de stofzuiger op om ruimte te besparen - dankzij de vrijstaande parkeerfunctie kunnen beide gemakkelijk worden bediend. En om ervoor te zorgen dat geen stofdeeltjes onopgemerkt blijven, bieden 7 heldere LED-koplampen het juiste zicht.

-  Ontworpen voor moeiteloze netheid

- Sterke prestaties

- Geleidelijk stil

- 3 jaar fabrieksgarantie - ook op de batterij

SCHOON TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

BORSTELROL SCHOON

Dankzij de gepatenteerde, automatische borstelreinigingsfunctie kan de innovatieve borstelrol gemakkelijk van het haar worden losgemaakt door pedaaldruk. Deze worden gesneden door een geïntegreerd mes en direct afgezogen - zelfs als de stofzuiger is uitgeschakeld.

HYGIËNISCHE DIEPE REINIGING

Voor het effectief verwijderen van dierenharen en voor de gerichte en snelle diepe reiniging van matrassen, stoffering of kussens, heeft de QX9 een extra elektrische zuigborstel voor het handstuk - afhankelijk van het model is dit inbegrepen of verkrijgbaar als accessoire.

5-TRAPS FILTERSYSTEEM 

Het afgedichte filtersysteem verwijdert tot 99,9% van de deeltjes tussen 0,3 μm - 10 μm (modelspecifiek) - voor een schoner huis en meer hygiëne.

1. Axiale cycloon met Helix-luchtinlaatontwerp om de rotatie van de lucht in de cycloon te versnellen om het stof in de stofbak te scheiden. Minder verstopping. 
2. "neuspunt" met net. 
3. Wasbaar schuimfilter. 
4. Wasbaar hoofd progressief filter. 
5. Wasbaar uitlaatschuimfilter of wasbaar E10-emissiefilter - standaard op het ALLERGY-model.

Kleur
Grijs
Diepte
256.10
Type
QX9140GG
7332543667758
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking