Rowenta RR7427 X-PLORER SERIE 20 Robot stofzuiger
Rowenta RR7427 X-PLORER SERIE 20 Robot stofzuiger

Rowenta RR7427 X-PLORER SERIE 20 Robot stofzuiger

RR7427
Levertijd 1-2 werkdagen.
€ 399,00
Incl. BTW Deze producten worden besteld bij een leverancier en als zij deze op voorraad hebben staan is dit product binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons binnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Type vloerreiniger: Robot stofzuiger

Gebruikstijd: 90 minuten

Geluidsniveau: 65 dB

Omschrijving

Rowenta Explorer Serie 60: De Xs Robot Om Overal Schoon Te Maken


Verwijder stof en houd je huis schoon zonder zelf ook maar iets te hoeven doen, met de Rowenta Explorer Serie 60 robotstofzuiger! De dunste 4-in-1 robotstofzuiger* op de markt met een hoogte van slechts 6 cm kan zelfs onder laag meubilair door om verborgen stof op te zuigen. Het 2-in-1 Aqua Force-systeem dweilt je vloer tijdens het stofzuigen voor de final touch met een perfect schoonmaakresultaat. De Turbo Brush zorgt voor een effectieve verwijdering van stof. Het methodische navigatiesysteem Smart Exploration 4.0 garandeert dat je hele huis op nauwkeurige wijze wordt aangepakt en de robotstofzuiger beweegt op logische wijze dankzij de geïntegreerde gyroscoop. Deze zeer intelligente robotstofzuiger volgt perfect een pad langs je muren dankzij de geavanceerde laterale sensoren, en past automatisch zijn vermogen aan op basis van je vloertype. Bovendien is deze robotstofzuiger zeer intuïtief en makkelijk te gebruiken — ervaar meer gemak en rust bij huishoudelijk taken! Verbind simpelweg de app op je telefoon met de robotstofzuiger en stel een persoonlijk stofzuigschema in! Je kunt zelfs gebruik maken van spraakgestuurde besturingssytemen om de taken helemaal op ideaal wijze te delegeren!

Inhoud van de stofopvangbak : 0.40l

*Vegen, centrale borstel, stofzuigen en dweilen - vergeleken met de top 15 bestsellers in Europa (14 landen) + Rusland, onafhankelijk panel data 2019, waarde en volumeverkoop.

Kleur
Wit
Type
RR7427
Rowenta
3221614006807
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking