Hisense RB438N4BC3 Koel-vries combinatie
Hisense RB438N4BC3 Koel-vries combinatie
Hisense RB438N4BC3 Koel-vries combinatie
Hisense RB438N4BC3 Koel-vries combinatie
Hisense RB438N4BC3 Koel-vries combinatie
Hisense RB438N4BC3 Koel-vries combinatie
Hisense RB438N4BC3 Koel-vries combinatie
Hisense RB438N4BC3 Koel-vries combinatie

Hisense RB438N4BC3 Koel-vries combinatie

RB438N4BC3
Levertijd 1-2 werkdagen.
€ 699,00
Incl. BTW Deze producten worden besteld bij een leverancier en als zij deze op voorraad hebben staan is dit product binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons binnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Model: Koel-vriescombinatie

Plaatsing: Vrijstaand

Energieklasse: D

Omschrijving

RB438N4BC3 Koel-vriescombinatie

De Hisense RB438N4BC3 is niet alleen extra zuinig, hij is ook voorzien van de nieuwste technologie. Dankzij het 0° Cooling Plus systeem blijft de temperatuur in de vlees/vis lade continu op 0°. Daardoor blijft je vlees/vis in de lade langer vers. Het Dual Tech Cooling systeem voorkomt nare geurtjes in je koelkast en vriezer. Multi Air Flow en Surround Cooling verdelen de koude lucht gelijkmatig over de RB348 zodat alles lekker vers blijft. Extra handig is de dubbele digitale thermostaat waardoor het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk regelbaar zijn. Daardoor kan de RB438 in een omgevingstemperatuur tot wel -18°C staan zonder dat het vriesgedeelte uitschakelt.

No frost, nooit meer ontdooien

Je herkent het vast; ijsvorming aan de boven- of zijkant van je vriezer of vriesvak. De enige oplossing is om je vriezer te ontdooien of het ijs weg te steken. Met een Hisense koel-vries combinatie is dit verleden tijd dankzij No Frost. Deze technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is. Daarnaast wordt vocht afgevoerd uit de vriesruimte. Resultaat; geen ijsvorming. Dat bespaart niet alleen energie, maar vooral ook tijd.

0° Cooling Plus

0° Cooling Plus is een aparte zone in je koelkastlade waar de temperatuur continu op ca. 0° wordt gehouden. Ideaal om vis en vlees hygiënisch te bewaren vlak voordat je het gaat koken of bakken.

Dual-Tech Cooling

Nare geurtjes in je koelkast of vriezer behoren tot het verleden dankzij het Dual-Tech Cooling systeem. Door de twee gescheiden luchtstromen (1 in je koelkast en 1 in je vriesvak) wordt een optimaal vochtigheidsniveau gewaarborgd waardoor vers voedsel niet meer uitdroogt en langer vers blijft. Daarnaast wordt voorkomen dat geur zich verspreidt over de verschillende compartimenten.

Multi Air Flow & Surround Cooling

Multi Air Flow zorgt ervoor dat meerdere luchtstromen de koude lucht gelijkmatig verdelen over de koel- en diepvriesruimte via de kleine luchtopeningen op elke plank. Hierdoor is de temperatuur in je koelkast overal gelijk en herstelt deze sneller als de deur open is geweest. In combinatie met Surround Cooling, dat ervoor zorgt dat de koude lucht zelfs in alle hoeken stroomt, blijft je voedsel nog langer vers.

Diepe crisper lade

Fruit en groente blijft langer vers in de speciale crisperlade dankzij een optimale vochtregulering.

Dubbele digitale thermostaat & vakantiemodus

De dubbele digitale thermostaat van de RB438 zorgt dat het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk regelbaar zijn. Hierdoor kan het koelgedeelte in de ‘vakantie modus’ gezet worden. Je schakelt dan het koelgedeelte uit terwijl het vriesgedeelte blijft vriezen. Bijkomend voordeel hiervan is dat de RB438 in een omgevingstemperatuur tot wel -18°C geplaatst kan worden zonder dat het vriesgedeelte vanzelf uitschakelt.

Mag het iets meer zijn? Extra hoge vrieslade

Feestje in het vooruitzicht of flink wat ijs inslaan voor de zomer? Geen probleem! In de extra hoge lade in je vriesvak kun je voldoende kwijt voor een geweldig feest. Het hele jaar door.

Fast Freeze

Fast Freeze zorgt voor het ultra snel invriezen van voedsel. Door de dubbele luchttoevoer in de vrieskist daalt de temperatuur in een mum van tijd tot -25°. Je bespaart daarmee niet alleen energie, je behoudt ook de smaak van de producten.

90° deur

Dankzij het vernuftige design van de RB438 kan de deur 90° geopend worden.

Plaatsing
Vrijstaand
Binnenverlichting
Ja
Energieklasse
D
Deurdraairichting wisselbaar
Ja
Totale nettoinhoud
352.00
Invriescapaciteit in 24 uur
12.00
Max. bewaartijd bij storing
18.00
Materiaal draagplateaus
Veiligheidsglas
Aantal draagplateaus
4.00
Akoestisch deuralarm
Ja
Model
Koel-vriescombinatie
Temperatuurregeling
Analoog
Energieverbruik per jaar
201.00
Geluidsniveau
38.00
Klimaatklasse
SN-T (+10 tot +43 graden Celsius)
Diepvriessterren
4.00
Soort lamp
LED
Regelbare luchtvochtigheid
Ja
Vershoudgedeelte
Vershoudlade
Flessenrek
Ja
Superkoelen
Nee
Netto koelinhoud
252.00
Netto vriesinhoud
100.00
Kleur
RVS
Diepte
637.00
Geschikt voor Smarthome
Nee
Aantal vriesladen
3.00
Dooiwater afvoer
Nee
Supervriezen
Ja
Ontdooisysteem
Automatisch
Soft close deursluiting
Nee
Lowfrost
Nee
Signaal bij storing
Ja
NoFrost
Ja
Temperatuur vriezer instelbaar
Ja
Afzonderlijke koelsystemen
Ja
Watertap
Nee
Plaats vriesruimte
Onder
Te gebruiken
Binnen
Type
RB438N4BC3
6921727023575
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking