AEG DUE 0600 M Integreerbare afzuigkap
AEG DUE 0600 M Integreerbare afzuigkap
AEG DUE 0600 M Integreerbare afzuigkap
AEG DUE 0600 M Integreerbare afzuigkap
AEG DUE 0600 M Integreerbare afzuigkap
AEG DUE 0600 M Integreerbare afzuigkap

AEG DUE 0600 M Integreerbare afzuigkap

DUE 0600 M
Levertijd 1-2 werkdagen.
€ 149,00
Incl. BTW Deze producten worden besteld bij een leverancier en als zij deze op voorraad hebben staan is dit product binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons binnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Energieklasse: A

Type afzuigkap: Integreerbaar

Intensiefstand: Nee

Omschrijving

Lower Easy, onderbouw afzuigkap, 60 cm, LED-verlichting, rvs, motorloos

Profiteer van de voordelen van ledverlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor verlichting boven de kookplaat en gaat bovendien lang mee en is ook nog eens energie-efficiënt.

U kunt erop vertrouwen dat deze filter alle kookgeurtjes en -vetten vangt en indien nodig kan hij eenvoudig vervangen worden.

Past perfect bij andere keukenapparaten Traditioneel ontwerp past in elke keuken Het traditionele, discrete ontwerp van deze afzuigkap past perfect in elke keuken, onafhankelijk van uw persoonlijke stijl. Het traditionele, discrete ontwerp van deze afzuigkap past perfect in elke keuken, onafhankelijk van uw persoonlijke stijl. Hij integreert zich naadloos met uw andere apparaten. Duurzame verlichting Helder en fel licht dat ideaal is bij het koken. Profiteer van de voordelen van LED-verlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor verlichting boven de kookplaat en gaat bovendien lang mee en is ook nog eens energie-efficiënt. Superieure eliminatie van kookgeurtjes Een betrouwbare vetfilter die geurtjes in de keuken helpt bestrijden U kunt erop vertrouwen dat deze filter alle kookgeurtjes en -vetten vangt en indien nodig kan hij eenvoudig vervangen worden. Afzuigkapinstellingen, op verzoek Bedien de verlichting en de afzuigsnelheid van de afzuigkap snel en efficiënt. Innovatieve elektronische bedieningsknoppen maken het regelen van de afzuigkapfuncties nog handiger. Van het aanpassen van de afzuigsnelheid tot regelen van de verlichting, u heeft volledige controle over het kookproces. Onderbouw afzuigkap, breedte 60 cm Schuifregelaar, standen: 2 Vetfilter: 1 stuks - professioneel meerlagig aluminium Verlichting: 2 led verlichting Deze afzuigkap beschikt over een afzonderlijke bediening van het licht dat zorgt voor een excellente belichting van de kookplaat. Aansluiting luchtafvoer 120 mm Motorloze afzuigkap, geschikt voor centrale afzuigsystemen

Soort lamp
LED
Kleur
Grijs
Diepte
510.00
Nisbreedte
600.00
Type afzuigkap
Integreerbaar
Model afzuigkap
Traditioneel onderbouw
Aantal motoren
0.00
Totaal vermogen motoren
0.00
Intensiefstand
Nee
Aantal lampen
2.00
Materiaal vetfilter
Aluminium
Geschikt voor recirculatie
Nee
Afzuigcapaciteit intensief
0.00
Terugslagklep
Nee
Motorloos
Ja
Diameter afvoerslang
12.00
Locatie luchtafvoeraansluiting
Bovenzijde
Model wandmontage afzuigkap
Standaard
Type
DUE 0600 M
7332543551774
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking