Bosch PXX975DC1E Inductie kookplaat inbouw
Bosch PXX975DC1E Inductie kookplaat inbouw
Bosch PXX975DC1E Inductie kookplaat inbouw
Bosch PXX975DC1E Inductie kookplaat inbouw
Bosch PXX975DC1E Inductie kookplaat inbouw
Bosch PXX975DC1E Inductie kookplaat inbouw
Bosch PXX975DC1E Inductie kookplaat inbouw
Bosch PXX975DC1E Inductie kookplaat inbouw

Bosch PXX975DC1E Inductie kookplaat inbouw

PXX 975 DC1 E
Levertijd 1-2 werkdagen.
€ 1.319,00
Incl. BTW Deze producten worden besteld bij een leverancier en als zij deze op voorraad hebben staan is dit product binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons binnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Plaatsing: Inbouw

Nishoogte: 51 mm

Nisbreedte: 880 mm

Omschrijving

PXX975DC1E - Serie | 8 Inductiekookplaat, 90 cm Zwart

De inductie kookplaat met PerfectFry BraadSensor Plus: perfecte resultaten dankzij een automatische en constante temperatuurregeling.

Strak design en praktisch in gebruik.

DirectSelect Premium stelt je in staat de kookplaat te gebruiken over de volledige lengte van 30 cm. Dankzij de duidelijke cijfers en symbolen schakel je heel makkelijk tussen de vermogensstanden en extra functies en heb je altijd complete controle over de kookplaat. Geen onnodige weergave van functies die je niet gebruikt. Het bedieningspaneel is alleen zichtbaar als de kookplaat aan staat.

Zo kook je als een chef.

Met MoveMode kook je op een comfortabele manier en volledig intuïtief. Voorheen moest je altijd zelf de kookstand aanpassen als je van een kokende soep een sudderende soep wilde maken. Nu doet MoveMode dat voor jou. Als je MoveMode inschakelt, wordt je kookplaat in drie verschillende zones ingedeeld, elk met zijn eigen vooringestelde kookstand. Jij hoeft alleen nog maar de pan te verplaatsen van de voorste naar de middelste kookzone, en vervolgens naar de achterste zone om de juiste bereiding te te kiezen.

Er zijn vele manieren om de perfecte biefstuk te bakken. Hier is de eenvoudigste.

De beste resultaten bereik je door te bakken in olie of vet met een constante temperatuur. De PerfectFry sensor is geïntegreerd in de kookplaat en maakt dit makkelijker dan ooit. Voor een rosé gebakken biefstuk kies je level 5. PerfectFry zorgt dat temperaturen constant blijven en stuurt automatisch bij.

FlexInduction geeft je eindeloze mogelijkheden voor het indelen van de kookplaat.

De kookplaat neemt automatisch de afmetingen en plaats van het kookgerei waar. Elke willekeurige plek kan verwarmen. Door inductie wordt alleen de bodem van het geleidende kookgerei verwarmd, niet de kookzone zelf. Ook te gebruiken als een klassieke kookplaat met vier zones, en met een druk op de knop te veranderen in twee geschakelde zones, waarop je zelfs braadsledes kunt plaatsen. Door deze uitbreiding kun je er pannen tot 30 cm doorsnede op kwijt.

Volmaakte resultaten.

De verbeterde PowerBoost functie zorgt dat gerechten op onze inductiekookplaat nog sneller bereid kunnen worden. Door toegevoegd vermogen in combinatie met inductie, kookt 2 liter water bijna drie keer sneller dan wanneer je het op een keramische kookplaat verwarmt.

QuickStart laat je geen seconde verliezen.

De QuickStart-functie ziet waar je je pannen plaatst en laat op het display meteen zien om welke kookzone het gaat. Je kunt hierdoor meteen een verwarmingsstand selecteren zonder enige vertraging op te lopen.

Onthoud jouw instellingen.

Als je de kookplaat uitzet, blijven instellingen 30 seconden bewaard. Zet je de kookplaat weer aan, dan zijn de laatst gebruikte instellingen direct weer beschikbaar.

Braad sneller.

De PanBoost verhit pannen zelfs met coating nog sneller zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je de pan beschadigt. Je selecteert de PanBoost-functie gemakkelijk en snel via de gebruikersinterface. Jouw pan is binnen 30 seconden op temperatuur om te braden.

Keramiek glas

Keramiek glas is niet alleen veel dunner maar ook duurzamer, met een betere verticale geleiding.

17-traps regeling voor inductie

17-traps regeling voor inductie, voor precieze controle over de temperatuur bij het koken. Zo kun je tegemoet komen aan al je verschillende kookbehoeften.

Plaatsing
Inbouw
Kleur
Zwart/Zilver
Diepte
527.00
Bedieningsmogelijkheden
Tiptoetsen
Nishoogte
51.00
Nisbreedte
880.00
Nisdiepte
490.00
Aansluitwaarde
11100.00
Timer
Ja
Geschikt voor Smarthome
Nee
Kinderbeveiliging
Ja
Aantal kookzones
5.00
Type kookplaat
Inductiekookplaat
Flexibele kookzone
Ja
Type stekker
Perilex (5 polig)
Aantal fasen
3 fasen (Perilex stekker 7360 watt)
Indicator overkoken
Nee
Materiaal kookoppervlak
Glas
Met afdekplaat
Nee
Smart inductie
Nee
Indicator restwarmte
Ja
Info
Inbouwafmetingen (hxbxd) : 51 x 880-880 x 490-500
Type rand
Sierlijst
Inclusief afzuigsysteem
Nee
Wokbrander
Nee
Type
PXX 975 DC1 E
4242002861753
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking