BORETTI CFBI902ZW2 Inductie fornuis 90cm
BORETTI CFBI902ZW2 Inductie fornuis 90cm
BORETTI CFBI902ZW2 Inductie fornuis 90cm
BORETTI CFBI902ZW2 Inductie fornuis 90cm
BORETTI CFBI902ZW2 Inductie fornuis 90cm
BORETTI CFBI902ZW2 Inductie fornuis 90cm

BORETTI CFBI902ZW2 Inductie fornuis 90cm

CFBI902ZW2
  • Aansluitwaarde: 11100 Watt

  • Energieklasse: A

  • Boven- en onderwarmte: Ja

Dit product mag niet online aangeboden worden.

Wil je de prijs weten van dit product? De prijs mag online nergens beschikbaar zijn, maar bij Mennen Witgoed Service krijg je wél een deal. Stuur ons een mail of bel voor jouw aanbieding!

Product informatie:

 

Vooruitstrevend en stijlvol. Dit brede en moderne Milano inductiefornuis heeft u het beste in huis voor overheerlijke gerechten. Het fornuis bevat een dubbele oven voor meer flexibiliteit en de kookplaat is voorzien van vier zones met boosterfunctie. Deze functie zorgt voor een snelle en efficiënte temperatuurstijging. Door de gunstige aansluitwaarden kunt u het fornuis zonder problemen op de meeste meterkasten aansluiten. Twee ovens Het fornuis bevat een dubbele oven: een multifunctionele bakoven en een conventionele oven. De conventionele oven is ideaal voor snelle en kleine bereidingen. Het draaispit in de oven zorgt ervoor dat gevogelte en rollades tot in perfectie gegaard worden. Bakken gebeurt met Boretti daarnaast veilig: de ovendeur en zijwanden blijven koel en door de telescopische geleiders kunt u met gemak de gerechten in en uit de oven schuiven. Eenvoudig schoon te maken Boretti helpt u ook ná het koken. Doordat de ovenkuip van hoogwaardige emaille is, laat deze zich opvallend makkelijk reinigen. De zwarte kookplaat is gemaakt van krasbestendig vitrokeramisch glas en is volledig vlak en glad. Hierdoor zijn er geen randen en kieren waar vuil kan ophopen. Aansluiting meterkast Het fornuis beschikt over een power management systeem. Hierdoor is dit fornuis op zowel 2-fasen (16A) als 3-fasen (16A) aan te sluiten op uw meterkast. Bij een 3-fasen aansluiting kunt u alle functies maximaal benutten. Kunt uw meterkast geen 3-fasen aansluiting aan? Kies dan voor aansluiting op 2-fasen. Het vermogen van de inductiezones en oven worden verlaagd naar de capaciteiten van uw meterkast.

 

 

Installatie

Spanning (V)

220/240V

Aansluitwaarde eenheid

W

Aansluitwaarde

11100

Kookplaat

Type kookoppervlak

Inductie

Aantal branders/zones

4

Aantal flexzones

-

Aantal boosters

2

Oven

Oven configuratie

2 Ovens

Capaciteit oven 1

70

Ovenfuncties 1ste oven

Onder- + BovenwarmteGrillHete lucht + RingGrill + ventilatieEco functieOnder + Bovenwarmte + ventilatieGrill + Draaispit

Temperatuurbereik min

50 C

Temperatuurbereik max

250 C

Zelfreiniging

Geen

Telescopische geleiders

Ja

Softclose deur(en)

-

Installatie

Energieklasse

A

Afmetingen

Apparaat hoogte (min)

895 MM

Apparaat hoogte (max)

975 MM

Apparaat breedte

897 MM

Apparaat diepte

600 MM

Korpushoogte

758 MM

 

Type
CFBI902ZW2
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking