Zanussi ZGH62417XA Gas kookplaat inbouw
Zanussi ZGH62417XA Gas kookplaat inbouw
Zanussi ZGH62417XA Gas kookplaat inbouw
Zanussi ZGH62417XA Gas kookplaat inbouw

Zanussi ZGH62417XA Gas kookplaat inbouw

ZGH 62417 XA
Levertijd 1-2 werkdagen.
€ 189,00
Incl. BTW Deze producten worden besteld bij een leverancier en als zij deze op voorraad hebben staan is dit product binnen 1 tot 2 werkdagen bij ons binnen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Aantal kookzones: 4 stuks

Elektrische vonkontsteking: Nee

Plaatsing: Inbouw

Omschrijving

Onze kookplaat kan eenvoudig op uw aanrechtblad geklikt worden voor snelle en makkelijke installatie. Installatie van de gaskookplaat van Zanussi is snel en eenvoudig met ons nieuwe kliksysteem. Lijn deze eenvoudig uit met de ruimte op uw aanrecht en hij klikt op zijn plaats. Steunen of schroeven zijn overbodig. Past gewoon slim en naadloos.
Maak uzelf minder zorgen om kinderen in de keuken! Kinderen zijn nieuwsgierig en ze vinden knoppen fascinerend.Maar de bedieningsknoppen van deze kookplaat zijn onbereikbaar voor kinderen. Ze bevinden zich aan de zijkant - niet de voorkant - van het apparaat, waar ze voor kleine vingertjes veel moeilijker te bereiken zijn. Kookplaatbediening, nog beter. De verbeterde regelknoppen op onze gaskookplaat zorgen snel en nauwkeurig voor de juiste warmte. We hebben de reactiesnelheid van de gaskookplaat verbeterd, zodat u het vlamvermogen snel en nauwkeurig kunt regelen. Daardoor kunt u de juiste temperatuur voor uw gerecht eenvoudig instellen. Daardoor kookt u automatisch veilig. Onze kookplaat is uitgerust met een slim veiligheidsapparaat dat waarneemt of de vlam aan is. Dus als de brander uitgaat, wordt het gas automatisch afgesloten en uw keuken veilig gehouden. Deze kookplaat is speciaal ontworpen om het schoonmaken ervan zo snel en eenvoudig mogelijk te maken! Het bereiden van een maaltijd is doorgaans leuker dan de schoonmaak erna - dus maken we de schoonmaak zo eenvoudig mogelijk! Daarom is deze kookplaat uitgerust met slimme, geëmailleerde pot- en pansteunen. Ze hebben een extreem glad oppervlak zodat u vuil eenvoudig kunt verwijderen met een doek, en uw kookplaat altijd schoon en klaar voor gebruik is.
Draaiknopbediening. Linksvoor: 3000W/100mm Linksachter: 2000W/70mm Rechtsvoor: 1000W/54mm Rechtsachter: 2000W/70mm

Plaatsing
Inbouw
Nishoogte
43.00
Nisbreedte
550.00
Nisdiepte
470.00
Aantal kookzones
4.00
Type kookplaat
Gaskookplaat
Elektrische vonkontsteking
Nee
Materiaal pandragers
Geemailleerd
Wokbrander
Nee
Sudderbrander
Ja
Type
ZGH 62417 XA
7332543589104
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking